torstai 7. heinäkuuta 2016

Sitten se mopo karkasi ihan tyystin

Sadepäivä aiheutti tänään sen, että oli ihan pakko kokeilla kaikkia uusia lankoja. Lapsetkin viihtyivät sisätiloissa ja välillä pelailtiin yhdessä. Siinä samalla tuli sitten neulottua silmukka jos toinenkin.

Tämä lanka oli puhdas heräteostos, mutta miten ihanasti se sopiikaan huivimalliin, jonka bongasin ystäväni toteuttamista neuletöistä.

Meillä oli pikkusia tyttösiä vieraana muutaman päivän. Heidän lempivärinsä olivat turkoosi ja keltainen. Ihan haluamaani kirkkaan keltaista en löytänyt, mutta tällaista vähän vaalempaa puuvilla-merino -lankaa. Se on ihanan pehmeää neuloa ja toivottavasti myös käyttää.

Mira halusi tuubihuivin. Liljan lankakaupasta sain tulostetut ohjeet sekä pipoon että tuubihuiviin. Huivi tehdään helmineuleena.

Tästä tulossa sitten ne turkoosit sukat. Teen joustimen oikeat silmukat neuloen ne takareunastaan, jolloin niistä tulee siistimmän näköisiä. Minun oikeilla silmukoillani kun on taipumus 'levitä' joustimessa.

Tässä lisäksi vanhempi puserotekele, jota olen jo saanut aika pitkälle tehtyä sekä ihan ensimmäinen KyJy -työni, joka on myös vielä hieman vaiheessa.

P.s. kommentti ois kiva ylläri!

2 kommenttia: