keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Pakkaset jatkuu

Siitä seurauksena minunkin oli pakko nöyrtyä ja alkaa suunnitella pipon laittamista päähän... sitä ei ole kovin usein tapahtunut - niin tyhmää kuin se onkin... siis olla käyttämättä pipoa. Nyt vaan on niin, että ne vähäisetkin aivosolut, mitkä pääkopassani asustavat, tuntuvat jäätyvän näillä keleillä Brutuksen kanssa ulkoillessa.

Tiirailin sääennustuksia ja koska pakkaset eivät näytä lauhtuvan vaan
pikemmin muuttuvan kirjaimellisesti negatiiviseen suuntaan, oli pakko taas luoda silmukat puikoille. Onneksi kaapin perukoilta löytyi pari vuotta sitten Pirkanmaan Kotityöt Oy:stä tilattua Roosanauha sukkalankaa kolmessa eri vaaleanpunaisen sävyssä. Niinpä valitsin niistä kaksi ja aloitin edellisellä helpolla mallilla itsellenikin pipon.

Nyt, kun olen saanut sen valmiiksi, toivon ettei kukaan syö sitä, tee siihen pesäänsä tai muuten kaltoinkohtele sitä. Sellaistakin on tässä huushollissa tapahtunut. Badhairday:tä varten hankkimaani juoksupipoon ilmestyi joitakin kuukausia sitten tähden mallinen reikä. Syyllistä ei ole vieläkään löydetty, mutta epäilen perheemme karvaisia jäseniä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti