perjantai 22. tammikuuta 2016

Useamman käsityön loukussa

Nyt on neuloosi äitynyt niin pahaksi, että ihania käsitöitä on niin paljon, ettei millään ehdi tehdä kaikkia. Tarvitsisin joko malttia tai lisää tunteja vuorokauteen. Onneksi joitain käsitöitä myös valmistuu ja sitten saa ikäänkuin luvan taas nostaa uudet silmukat puikoille.

Tyttären tuubi-huivi valmistui lievähkön painostuksen
alla 'äiti, onhan se valmis huomenna' (n.10 kertaa illan aikana).

Neulepiiristä sain punaisen lankakerän joululahjaksi ja siitä on valmistumassa palatossut Novitan ohjeella. Paperista yritin tehdä prototyyppiä, jotta olisin ymmärtänyt, miten palat yhdistetään. Siinä tarvittiin tytärtäkin apuun, kun eihän se paperi joustanut niinkuin neule joustaa ja homma meinasi mennä haasteelliseksi ja älykkyysosamäärä loppui jo kertaalleen :)

Neulepiiristä myös sain vinkin kivaan huiviin, jonka ohje on Ravelrystä. Tässäkin oli taas opin paikka 'lue ohjeet loppuun asti'. Lopussa oli ruutupiirros, joka selvensi loistavasti ohjeen, mutta malttamattomana en sinne asti ohjetta kelannut vaan huonona enkun taitajana törkkäsin läppärin miehelle ja pyysin kääntämään. Se ei kuitenkaan häneltäkään onnistunut, kun mukana oli neulesanasto ja sen sisältämät lyhenteet. Ei oo helppoa tää neuloosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti