perjantai 26. helmikuuta 2016

Neulotaan ja puretaan...

Tällä lomalla olen halunnut tehdä vain jotain helppoa - sellaista mitä voi tehdä samalla, kun katselee maisemia auton ikkunasta, juttelee lasten tai siipan kanssa tai katsoo netflixistä hömppäsarjoja. Silti toisinaan käy niin, että joutuu purkuhommiin, kun lopputulos ei miellytä omaa silmää.

Tällä lomalla olen neulonut hyvin erilaisista langoista. Aloitin tekemällä sukat ystävälleni Novitan langasta, joka oli ihan keinokuitua, mutta äärettömän pehmeää ja mukava neuloa. Sitten otin työn alle alpaca-silkin, josta olin ajatellut koiran asua, mutta teinkin sukat Emmalle. Se lanka oli ensimmäinen, joka ei käyttäytynytkään niin kuin halusin.

Noh, siitä selvittiin ja seuraavaksi tuli työn alle Emman avopuolison sukat taas perinteisestä Novitan langasta. Se oli taas huomattavasti paksumpaa kuin edelliset, joten jälki ei heti miellyttänyt silmää ja jouduin purkuhommiin. Sukat kuitenkin valmistuivat ja niitä kuvatessani kastelin jalkanikin polvea myöten meriveteen sitä parasta kuvauspaikkaa etsiessäni.



Olen aiemminkin käynyt käsitöitä kuvaamassa Reposaaren takarannalla - lapsuuden maisemissa


Näiden jälkeen puikoille nousivat Jeren kantasukat - hän ei halunnut villasukkiinsa ollenkaan varsia. Sehän
järjestyy myös.






Katsotaan nyt monetko sukat tässä vielä ehtii tehdä - pari päivää on vielä aikaa ja tänään paistaa aurinko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti