torstai 23. kesäkuuta 2016

Jotain sentään valmistuukin...

Eilen lähdettiin reissuun Pohjanmaalle klo 8 aamulla ja palattiin hippasen yli puolen yön eli oltiin matkalla yhteensä 8 tuntia ja perillä 8 tuntia. Siinä sivussa tuli sitten luettua pari kirjaa ja saatettua pari käsityötä valmiiksi.

Anterolle menevät sukat valmistuivat seiska veikka langasta. Tiimalasikantapää on ihan ehdoton. Muuta en enää teekään. Ohje löytyy nettineulelehti Ullan sivuilta. Tässä linkki. Vähän pelkäsin, että lanka loppuu kesken, mutta sitähän jäikin vielä pieni nökkö!
Edelliset kaksi tiskirättiä menivät Miralle ja eilen valmistui taas yksi. Ehkä pidän sen itse. Nämä ovat siitä käteviä, että imukyky paranee pesujen myötä.

Taidettiin olla Karvian kohdalla tulossa takaisinpäin, kun tämä valmistui. Samalla tuli mussutettua Ranskalaisia pastilleja. Nämä viimeiset tiskirätit on tullut tehtyä nyt helpoimmalla mahdollisella tavalla eli aina oikeaa neuloen. Silmukoita olen aluksi luonut sellaisen sopivan määrän. Tämä oli ohutta puuvillalankaa, joten silmukoita taisi olla 50. Lopuksi virkkasin reunaan kerroksen kiinteitä silmukoita ja toisen kerroksen vruorotellen piilosilmukoita, kiinteitä simukoita ja pylväitä sekä pylväiden väliin ketjusilmukoita. Tuli vähän koristeellisempi reuna. Kelpaa sillä sitten murusia pyyhiä pöydiltä.
Oikein ihanaa Juhannuksen odotusta kaikille!

ps. kommentti ois kiva yllätys!

1 kommentti:

  1. Mä tykkään noista sukista. Välillä on hankalaa valita sellaiset tyttömäiset värit, ettei sukat olis kuitenkaan ihan seuraavassa hetkessä likaiset. Näissä sukissa ei lika ihan heti näy, kun värit on fiksusti valittu.

    VastaaPoista